2.9.2015

tänään "pullapalaverissa"

Helena, Paula ja Merja

Yhdistyksemme työllistää nykyään kuusi neuvojaa (Liisa, Mirja, Helena, Silja, Merja ja Paula) sekä talouspäällikön (Anne) ja toiminnanjohtajan. Tänään kokoonnuimme aamupäiväksi Iisalmeen "pullapalaveriin."

Kun me kokoonnumme henkilöstöpalaveriin, on tapana heittää palaverin aluksi tiskille kaikenlaiset viimeaikaiset malli- ja materiaalikokeilut, joita kukin on työstänyt kauden kursseja ja taitopajoja varten.


Esimerkiksi Merja esitteli meille iloisen värikkäät makrameekorut, jotka hän oli itse suunnitellut ja valmistanut. Näiden ihanuuksien povattiin sijoittuvan tämän syksyn TOP-listan kärkipäähän. Niistä onkin otettava paremmat kuvat mahdollisimman pian makrameekurssien markkinointia varten. Ilmoittaudu sinäkin jo kipin kapin makrameekurssille lähimpään käsityökeskukseen! Tai kokoa ystävä- tai työporukka yhteiseen koruiltaan.

"Pullapalaverin" lopuksi vielä neuvojat irroittivat itsensä luovuuden pauloista ja istahtivat läppäreiden ääreen opiskelemaan kuinka uudella taloushallinto-ohjelmallamme hoidetaan asiakaslaskutusta. Anne talouspäällikkönä, ja ohjelmaa jo kuukausia käyttäneenä, yritti kaikin keinoin juntata muille päähän ohjelman perusteita. Ja taisi siinä myös onnistua, bravoo!

Niin ja kyllä me ne pullakahvitkin juotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.