11.8.2017

Ilmoittaudu suosittuun käsityöretriittiin


Oletko erkaantunut virkkaamisesta tai kaipaatko uusia ideoita? Tule verestämään taitoasi tai oppimaan uutta neljännen kerran järjestettävään käsityöretriittiin. 

Tällä kertaa teemana on virkkaus kaikissa monimuotoisuudessaan. Voit valita opetteleletko palavirkkausta, kuviovirkkausta (kahdella eri tavalla), uudenlaista pom-pom virkkausta tai ns. vapaavirkkausta, joka ei aseta rajoja eikä sääntöjä luovuudellesi. Eikä kukaan estä sinua virkkaamasta vaikka näitä kaikkia. Käsityöretriitissä ollaan tänä syksynä siis ranteita myöten langoissa ja kahlataan innostavissa ideoissa. 

Kokoonnumme tällä kertaa Hyvölänniemen leirikeskukseen Kiuruvedelle. Leirikeskuksesta on kaupungin keskustaan noin 3 km. 
Tule tutustumaan uusiin ihmisiin, ottamaan itsellesi ja lempiharrastuksellesi aikaa, tekemään käsillä, saamaan toisilta hyviä vinkkejä ja valmistamaan toisten seurassa omaa neulettasi, virkkaustasi, punontatyötäsi tms. Ota siis keskeneräinen käsityösi mukaan. Ja jos haluat jakaa omia virkkausideoitasi, täytä vaikka toinen matkalaukullinen omilla valmiilla virkkauksillasi. 

Ohjelmassa myös pieniä yllätyksiä, joihin voit halutessasi osallistua.

Käsityöretriitissä ei ole keittiövuoroja eikä muita velvoitteita. Tule paikalle lauantaina klo 10 mennessä. Sunnuntaina tilat ovat käytössämme klo 17 asti. 

Hinta 149 eur/henkilö sisältää ohjelman, majoituksen (2-3hh) ja ruokailut. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Eijalle p. 040 596 0521 tai eija.rasanen@taitoylasavo.fi. 

Ilmoittautumalla heti varmistat, että mahdut tähän suosittuun viikonloppuun mukaan. Kiuruvetisille, jotka eivät halua majoitusta, hinta on 119 eur/hö. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään infokirje ennen tapahtumaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.