12.1.2016

ensimmäinen käsityöretriitti tulossa


Ensimmäistä kertaa järjestettävä käsityöretriitti kokoaa käsitöihin hurahtaneet ihmiset Aholansaaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen ympäristöön tekemään käsitöitä yhdessä ja vaikka keskeytyksittä. Muttei käsitöitäkään ole pakko tehdä, jos niin haluat. Myös ympäröivä luonto voi kutsua puoleensa.

Ota mukaan oma keskeneräinen käsityö ja/tai käsityönä valmistettu pienehkö esine, joka on jostakin syystä sinulle erityisen rakas. Viikonlopun tarkoitus on osaamisen jakaminen sekä uppoutuminen käsitöihin ilman, että mitkään velvoitteet kutsuvat.  Saatat oppia huomaamattasi jonkun uuden tekniikan tai innostua uudesta materiaalista. Lisäksi saunomme, herkuttelemme, hiljennymme ja ulkoilemme. Ohjelmassa on myös pieniä yllätyksiä, joihin halutessasi voit osallistua.

Lauantai-aamuna saavumme Aholansaareen klo 10 mennessä. Mantereelta on jäätie saareen. Ruokaisa tervetulokahvi on tarjolla klo 8.30-10. Majoituminen 2hh. Päivien ohjelmassa on sekä käsityöosaamiseen, leikkimielisyyteen että hemmotteluun liittyvää tekemistä sunnuntaihin klo 17 asti. Tervetuloa!

Hinta 110 eur/hlö. Majoittuminen 2hh Sepän paja –huoneistohotellissa. (1hh huonelisä 15 e.) Käsityötilana Ahjo-monitoimitila, joka majoitustilan yhteydessä. Täysihoitoruokailut tarjolla noutopöydässä.

Ilm. ja tied. 29.2.2016 menn. Taito Ylä-Savo ry, Eija Rasanen, eija.rasanen@taitoylasavo.fi tai 040 596 0521.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.