27.2.2017

tiesitkö meidän taiteen perusopetuksesta?


Taito käsityökoulu antaa vuodesta toiseen etenevää käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Opetussuunnitelman perusteena on laaja oppimäärä. 


Käsityökoulu tarjoaa lapselle ja nuorelle matkan mielikuvituksen ja luovuuden maailmaan, kokeilemaan, tutkimaan ja löytämään uusia elämyksiä, tietoja ja taitoja.


Käsityö ei ole pelkästään tuotteiden valmistusta, vaan materiaaleihin ja työtapoihin tutustumista sekä käsityön suunnittelu- ja valmistusprosessien kokemista.


Taiteen perusopetus johdattaa lapsen ja nuoren taiteen tekemiseen ja siitä nauttimiseen. 


Käsityön suunnitteluprosessi sisältää monenlaista materiaalien ja työvälineiden kokeilemista ja tutkimista, ympärisön havainnointia, oman idean kehittelyä ja sen testaamista.


Esimerkiksi meillä käsityökeskus Pumpuliinan käsityökoulussa, Pielavedellä, on iso joukko innokkaita oppilaita. Marraskuussa 2016, Marianne-open ohjauksessa, oppilaat suunnittelivat ja valmistivat juttuja, jotka valmistuessaan saivat hyvin erilaiset ja persoonalliset väriyhdistelmät ja muodot.

Taiteen perusopetusta järjestetään myös Iisalmen, Kiuruveden ja Lapinlahden käsityökeskuksissa. Tarkempia tietoja kohtuuhintaisista lukukausimaksuista ja vapaista oppilaspaikoista voi kysyä myös kesken lukuvuoden käsityökouluvastaavalta, Mirja Hyvönen, puh. 050 324 3213.

Tpo-terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.