14.10.2015

herra ja rouva - hauska tutustua!


Kun eräänä iltana saavuin Lapinlahdelle jäseniltaan, näin jo oviaukosta, että joku herra on saapunut paikalle hyvissä ajoin ja istuu itsekseen, levollisesti myhäillen, muita odottaen. Merja esitteli meidät toisillemme. Kävi ilmi, että hän on herra Falk, joka oli saapunut paikalle Justiina-rouvan vihjeestä. 

Justiina-rouva oli käynyt äskettäin viettämässä laatuaikaa käsityökeskuksen kangaspuiden ääressä ja oli parhaillaan hengähtämässä kotonaan, käsityökeskuksen naapurissa sijaitsevassa Jussinpihan päiväkeskuksessa.

Lähikäsityömessuilla tulet tapamaan tämän iloisesti myhäilevän pariskunnan, joka on oivaltanut, että meidät on tarkoitettu kulkemaan läpi elämän kiinnostuneina - ja käsityöt ovat mitä parhain tapa pitää kiinnostusta ja mielenvirkeyttä yllä. 

He odottavat messuilla tapaavansa kaikenikäistä seuraa, tekevänsä hienoja lahjahankintoja ja hörppäävänsä välillä maukkaat pullakahvit. Mutta myös aluetaiteilija Leena Mularin puheenvuoro Hyvinvointia ja elinvoimaa ikäihmisille -hankkeesta (pe klo 15) heitä kiinnostaa. Tälle hurmaavalle pariskunnalle onkin varattu ihan paraatipaikat taitolavan edestä.

(kuvat Justiinasta: Jussinpiha)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.