15.7.2015

tästä se lähtee!Nyt olen toiminnanjohtajana aloittamassa uutta blogia. Tarkoitus on heitellä täältä työpöydän takaa kuulumisia yhdistyksemme arjesta, onnistumisista, kommelluksista, seuraavien Lähikäsityömessujen työstämisestä... Meillä on myös virallisemmat nettisivut ja kässäreillä omat facebook-sivunsa. Meillä ollaan jatkuvasti "luovuksissa", joten pysythän meidän käsityökartallamme! 

Osallistumisesta, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä puhutaan nyt paljon. Nettisivuja päivittäessäni olen kaivannut lukijoiden kommentointimahdollisuutta ja sitä, etteivät päivittäessä uudet tiedot hävitä vanhoja alleen. Bloggaamisessa se korjaantuu: postauksiin voi kommentoida ja vanhoja postauksia voi lukea yhä uudelleen. 

Tämä on kokeilu. Toivon sen tuovan uutta virtaa yhdistyksemme ytimeen. Uutta virtaa siihen, miltä yhdistyksemme näyttäytyy ympäristössämme ja millä tavalla me ympäristössämme  kuulumme. Tästä se lähtee!

P.s. Kuva on Alliinan ryhmätilasta, jossa sisustusalan opiskelija Iinan seinämaalaus viime keväältä. Toteutuksessa on käytetty pitsipainantaa.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva idea.
  Jos tuohon sivupalkkiin laittaisi vielä gadgetin mistä pystyy klikkaamaan itsensä lukijaksi, niin saisi kaikki päivitykset kätevästi omalle listalle :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Hienoa, tällaista olen juuri kaivannutkin! Vuorovaikutusta ja keskustelun mahdollisuutta, ehkä tilaisuutta myös tuoda jäsenenä, lukijana ja käsityöntekijänä esiin omia ajatuksia ja ideoita yhdistykseen päin :)

  Ystävällisin terveisin,
  Nenne

  VastaaPoista
 3. Hei Teija - niinpä tehdään.
  Hei Nenne - avoimin mielin täällä ollaan.
  Kiitos kommenteistanne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.