1.2.2016

neulekeräyskampanjasta kysyttyä


Tänään maanantaina se sitten alkoi. Ensimmäiset kierrätysneuleita pursuavat pussit vastaanotettiin heti aamusta. 

Kurkkaamme heti keräyspussien sisällöt läpi, koska keräykseen emme voi ottaa kaikenlaista vanhaa tekstiiliä. Keräyksestä onkin tullut muutama tarkentava kysymys. 

  • Voinko tuoda neulekeräykseen myös muita kuin neuleita? Esim. lakanoita. 
Yksinkertaisena ohjeena on, että jos erotat tekstiilistä silmukan, voit tuoda sen keräykseemme. Silloin se on neule, kuten t-paita, trikoopusero, villapaita, villatakki, pipo, lapanen, villasukka yms. Emme ota vastaan muuta kuin neuleita.

  • Täytyykö materiaalin olla 100% villaa? 
Kierrätysneule voi olla muutakin kuin villaa. Myös akryylineuleet ja puuvilla/polyamidi trikootuotteet yms.

  • Voinko tuoda vanhat kulahtaneet treenipaidat keräykseen? 
Ei kiitos. Kierrätyksen ulkopuolelle jäävät urheilupaidat ja -asut, joiden materiaali on erikoiskäsiteltyä. Myöskään nailonsukkahousuja ei pystytä hyödyntämään.

  • Pitääkö materiaaleista poistaa napit, vetoketjut yms.?
Kyllä. Olisi kiva, jos irroittaisit neuleista jo napit, nepparit, soljet, vyöt ja vetoketjut pois. Mutta otamme toki vastaan myös irroitetut napit ja vetoketjut, sillä lapset ja nuoret voivat käyttää niitä erilaisissa projekteissaan käsityökoulussa. Kiitos kampanjaamme osallistumisesta jo etukäteen. Kun tuot vanhat neuleesi meille, kerromme mielellämme käsityökeskuksen kuulumisista ja innostamme sinua tulemaan meille Green Craft käsityön pariin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.