11.3.2016

loimet ja kotikäynnit tilauksesta


Liisa loi eilen uuden shaaliloimen. Sen värit liukuvat kauniisti luonnonvalkoisesta tummanharmaaseen. Kuvassa on menossa loimilankojen jaottelu käärinpirtaan ennen loimen kiertämistä tukille. Nämä kaikki meidän taitavat neuvojanaiset rakentavat kankaat kangaspuihin suit sait sukkelaan - ihan vain teitä, asiakkaita varten.

He luovat myös tilausloimia kotikangaspuiden omistajille: mattoloimet, shaaliloimet, poppanaloimet ja mitä vain. Ja käyvät halutessasi myös rakentamassa kankaan kangaspuihisi. Veloitamme kotikäynnistä 34 e/tunti + matkakulut 0,60 e/km. Kun olemme käyneet rakentamassa loimen puihisi, sinulle jää vain rytmikkään kutomisen rentouttava nautinto.

Lisäksi voit myös lainata kankaankutomisen työvälineitä meiltä. Eli jos sinulla on ihan ikiomat - uudet tai mummolta perityt - kangaspuut, muttei esim. seuraavaan loimeen sopivaa pirtaa tai pingoitinta, niin tiedäthän, että sellaiset voit lainata käsityökeskuksesta. Hinta on 19 eur/viikko tai kerta. Luomapuiden vuokra on 9,90 eur/loimi.

Vinkkaajana,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.