1.6.2016

ilmoittaudu seuraavaan käsityöretriittiin


Kevään käsityöretriitin onnistumisesta ja suosiosta johtuen järjestämme käsityöretriitin uudelleen samassa paikassa, Aholansaaressa. Aholansaari on herännäisjohtaja Ukko-Paavo Ruotsalaisen kotisaari ja ympärivuotinen loma- ja leirikeskus. 

Käsityöretriitissä tehdään käsitöitä yhdessä ja vaikka keskeytyksittä. Muttei käsitöitäkään ole pakko tehdä, jos niin haluat. Myös syksyinen, kaunis järvimaisema kutsuu puoleensa. 

Ota mukaan oma keskeneräinen käsityö ja/tai käsityönä valmistettu pienehkö esite, joka on sinulle erityisen rakas. Päivien tarkoitus on osaamisen jakaminen sekä uppoutuminen käsitöihin ilman, että mitkään velvoitteet kutsuvat. Saatat innostua uudesta materiaalista tai oppia huomaamattasi uuden tekniikan. Lisäksi saunomme, herkuttelemme, hiljennymme ja ulkoilemme. Ohjelmassa on myös pieniä yllätyksiä, joihin voit halutessasi osallistua. 

Lauantai-aamuna saavumme Aholansaareen klo 10 mennessä. Mantereelta on saareen laivakuljetus, joka kuuluu käsityöretriitin hintaan. Majoittuminen 2hh Sepän paja- huoneistohotellissa. (1hh huonelisä 15 eur.) Käsityötilana toimii Ahjo -monitoimitila, joka majoitustilan yhteydessä. Täyshoitoruokailut tarjolla noutopöydästä.

Tervetuloa Syksyn Käsityöretriittiin! Ilm. Eijalle p. 040 596 0521 tai eija.rasanen@taitoylasavo.fi.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.