19.10.2016

tavoite 2000 kävijää


Messuohjelman suunnittelu alkoi jo varhain keväällä. Pyysin pienen työryhmän kasaan ja ensimmäiseen miitinkiin. Sitten kutsut ja yhteydenotot vieraileviin tähtiin, joita on jälleen lukuisia - n. 50 näytteilleasettajaa mukaan lukien. 

Erityiskutsu meni ryijykeräilijä, professori emeritus Tuomas Sopaselle Varkauteen. Olen lukenut paljon hänen näyttelyistään, ottanut talteen niistä kertovia lehtijuttuja ja ahminut lähes kaiken mitä hän kertoo netissä tästä rakkaasta harrastuksestaan, joka kuljettaa häntä nykyisin ulkomaille saakka. Olemme iloisia saadessamme hänet vieraaksemme nyt tämän vuoden messuille. Malttamattomana odotan, millaisia ryijyjä ripustamme esille näyttelyyn hänen yli 460 ryijyn kokelmastaan ja mitkä ryijyt hän poimii esityksiinsä.

Messuohjelma on aikataulutettu niin, että se rytmittää kaksi messupäivää mukavasti. Tavoitteenamme on, että messuvieraamme viihtyy pitempään kuin myyntipöytien kiertelyn ajan. Välillä voi käydä kahvikupposella tai keittolounaalla hallin Amica-ravintolassa ja sitten jatkaa lavaohjelman seuraamista, osalllistua taitopajaan tai poimia tekemisen vinkit työnäytöksistä. Myös Olvi-hallin yhteydessä olevat Panimomuseo ja Postimerkkimuseo ovat avoinna yleisölle koko messujen ajan.

Viime vuoden Lähikäsityömessuilla myimme pääsylippuja n. 500 kpl enemmän kuin edellisenä vuonna. Nyt tavoite on 2000 kävijää. Toteutuuko kävijätavoite? Uskon, että toteutuu, jos Olvi-halli on täynnä molempina päivinä myös viimeiset kaksi tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.