11.8.2015

jäsenillassa mustikkametsän sijaan


Tänä syksynä, syksyn avajaispäivien sijaan, pidämme käsityökeskuksissa jäsenillat, joihin ovat tervetulleita vanhat ja uudet jäsenet. Iltoihin on vapaa pääsy.

Eilen illalla oli niistä ensimmäinen - Pielavedellä. Mukavasti tusinan verran jäseniä oli tullut paikalle, vaikka aurinkoinen sää oli yrittänyt houkutella marjametsään. Tervetulokahvien (ja mustikanpoimintakuulumisten) jälkeen ohjelmassa oli "Piristystä pukeutumiseen ja tuunausvinkkejä vaatteille". Sukelsimme aiheeseen ensin pienen, Pumpuliinan aulaan vastarakentamamme näyttelyn kautta. Sitten allekirjoittanut tarinoi ja esitteli tuunaamiaan hameita, mekkoja, takkeja yms yhden ison matkalaukullisen verran. Lopuksi Paula innosti syksyn kurssituotteiden valmistukseen, ja tuleviin tapahtumiin, matkoihin ja tempauksiin osallistumiseen. Ne kaikki tuovat ihanan merkityksellistä sisältöä asakkaittemme elämään!

Näissä tilaisuuksissa kohtaamme jäsenemme myös kuunnellen. Pyrimme hyödyntämään sen, mitä he ajattelevat nykytoiminnastamme, ja kuunnella mikä heitä huolestuttaa. 

Ilta oli kiva. Kiitos osallistujille. 

Muut jäseniltamme ovat:
Iisalmi ma 14.9.2015 klo 17-20
Kiuruvesi ma 21.9.2015 klo 17-20
Lapinlahti ti 22.9.2015 klo 17-20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.