22.7.2015

kesätyttöjen kesätyöt


Tänä kesänä meidän ilonamme on ollut Miina ja Iisa.

Miina on kunnan kesätyöllistämä nuori. Hän halusi haastaa itsensä palvelemaan asiakkaita Lapinlahden kässärin myyntitiskin taakse. Meille se sopi vallan mainiosti, sillä sen sijaan kässäri olisi ollut Merjan vuosiloman ajan kiinni. Onhan Miinalla myös hyvä työnohjaaja oikein omasta takaa, sillä äiti Mirja työskentelee Alliinassa. Miinalla on nyt enää muutama päivä jäljellä ennen kuin Merja palaa töihin 3.8. Kiitos Miina - olet aarre!


Iisa on tekemässä opiskeluihin liittyvää työharjoittelua Karelia-ammattikorkeakoulusta Joensuusta ja on meidän kuvioissamme mukana kesä-heinäkuun ajan. Iisa on minun tyttäreni ja tänä sähköposti-whatsup-aikana harjoittelu on tapahtunut osittain etätyönä. Hän on suunnitellut ja toteuttanut meille sylillisen lomakeita, esitteitä, mainoksia, kylttejä, kirjeitä... Myös tämän blogin raikkaasta ulkoasusta voin kiittää häntä. Ja videosta, jonka hän työsti viime Lähikäsityömessuilla kuvaamastaan materiaalista...  Sellainen ei meiltä muilta olisi onnistunut, kiitos Iisa.

Nämä kesänuoret ovat tuoneet mukanaan mukavan nuorekkaan kesätuulahduksen meidän täti-organisaatioomme. Me tarjoamme heille mielekästä tekemistä ja toivomme heille hyvää kesätyö- tai harjoittelukokemusta. Ja ennen kaikkea ymmärrystä siitä millaista osaamista ja tietoa meidänkaltaisessa työpaikassamme käsi- ja taideteollisuusalalla edellytetään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.