24.7.2015

TAITO-lehden äärelläPyöräilin aamulla parikymmentä kilometriä töihin ja nautin varhaisen aamun näkymistä valtatien molemmin puolin. Polkemisen aikana on aikaa tuumailla kaikenlaista. 

Tällä kertaa ajatuksissani pyöri Taito-lehti... ja Alliinassa stailattu seinä. Näyttelytilan seinälle on ripustettu kymmeniä edellisten vuosien TAITO-lehtiä. Uusimmat laitettiin pöydälle selailtavaksi ja luettavaksi. Ihan sinua varten! 

TAITO-lehti on lehti luovaan laiskotteluun. Se on monipuolinen kulttuurilehti. Voit hyödyntää sitä oman ajattelun inspiraation lähteenä. TAITO-lehteä selaillessa pakkaa vaan innostumaan ihan kaikesta. Esimerkiksi nyt uusin lehti laittaa haaveilemaan millä kaikilla ihanilla käsityö- ja muotoilualan kesänäyttelyillä ehtisi virkistää vielä itseään. Siis tietenkin sen jälkeen, kun on ensin piipahtanut meidän  Käsityöt karjalaisittain ennen ja nyt -näyttelyssä Kiuruvedellä.
Uusimpaan TAITO-lehteen voit tutustua myös lehden omilla nettisivuilla. Tällä kertaa lehden sivuilta löytyy myös yläsavolaista osaamista; juttu sonkajärveläisestä punonnan taitajasta Anna-Maria Väätäisestä. 

Esittelemme täällä paikan päällä sinulle mielellämme TAITO-lehden edullista 6 kk tarjousta. 

Löydä siis oma TAITOsi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.