27.7.2015

syysesitteen suunnittelustaJoko olet nähnyt kässäreittemme syysesitteet?

Toukokuussa laitoimme luovat pääkoppamme yhteen ja kuuntelimme korvat höröllään asiakkaiden toiveita. Suunnittelimme mielenkiintoisen kokonaisuuden kursseja, jäseniltoja, kampanjoita ja matkoja. Lokakuun Lähikäsityömessuista puhumattakaan.

Kesäharjoittelija Iisa ahersi jokaisen neljän esitteen visuaalisen ilmeen kimpussa. Tekstin pikkuvirheitä korjailtiin ja fontteja viilailtiin viime metreille saakka.

Kesäkuun alussa odotimme jännittyneinä millaisilta uudet esitteemme näyttävät painokoneiden uunista ulos putkahtaessaan. Kivoja esitteitä on nyt ilo jakaa. Esitteiden keskiaukeamat näet www.taitoylasavo.fi.

Olemme parhaillaan työstämässä ja viimeistelemässä syyskurssien mallikappaleita ja viilaamassa ohjeita. Helena Kiuruvedellä kertoi olevansa makrameetöiden kimpussa, Mirja ompelee pörrönallen sisuksia. Minä suunnittelen messuohjelmaa. Olemme ihan täpinöissämme syksystä! Kaikki alkaa täydellä teholla rullata eteen päin, kun Merja, Paula, Silja ja Liisa palaavat virkistyneinä takaisin kesälomiltaan.

Mutta käsitöitä tehdään toki myös heinäkuussa. Kun astut tänään ovesta sisään, autamme sinua löytämään materiaalit loppukesän käsitöihin ja lahjat kesäjuhliin. Kerromme mielellämme myös näyttelyistämme ja myynnissä olevista tekemisen paketeista - tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.